THUISZORGMIDDELEN


Dagdagelijkse activiteiten kunnen door de meest uiteenlopende omstandigheden (ouder worden, ziekte, ongeval, …) moeilijker of zelfs onmogelijk worden. Daarom zijn er thuishulpmiddelen die het mogelijk maken om uw zelfstandigheid en levenskwaliteit te vergroten.

EDS-Orthopedie beschikt over een uitgebreid gamma thuiszorgmiddelen. Wij maken graag tijd om met u te bekijken welke hulpmiddelen voor u het meest geschikt zijn. Aangezien het assortiment te groot is om volledig te bespreken vindt u hieronder alvast enkele voorbeelden. Voor meer informatie kan u steeds met ons contact opnemen.

Badkamerhulpmiddelen
Deze hulpmiddelen kunnen uw bestaande badkamer veiliger en toegankelijker maken en dat in combinatie met functioneel design.
Enkele voorbeelden: Badzit, badkussen, douchestoel, badlift, wandbeugels en handgrepen.

Toilethulpmiddelen
Zelfstandig toiletgebruik is een van de belangrijke activiteiten die van invloed zijn op een waardige levenskwaliteit.
Kleine hulpmiddelen zoals een toiletverhoger of een handgreep op de juiste plaats zijn voldoende om wereld van verschil te maken.

Zitcomfort
Tijdens de dagelijkse activiteiten kan men het zitcomfort aangenamer maken door gebruik te maken van relaxzetels, aangepaste zit-, nek- en rugkussens, zetel- en stoelverhogers, …
Aangepaste zetels zorgen ervoor dat het lichaam maximaal wordt ondersteund zodat men kan genieten van een optimaal zitcomfort.
De liftzetel is de ideale ontspanningszetel. Leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen perfect aanpasbaar aan uw interieur.

Wandelstokken en krukken
We beschikken over een uitgebreid gamma wandelstokken en krukken zowel voor gebruik binnen als buiten. Van stijlvolle, opvouwbare modellen tot stevige vaste modellen in verkrijgbaar in meerdere kleuren en motieven.


Facebook
Instagram