ORTHOPEDISCHE EN SEMI-ORTHOPEDISCHE SCHOENENSemi-orthopedische schoenen

Wanneer uw voetproblemen niet te verhelpen zijn met steunzolen of aangepaste confectieschoenen komt u in aanmerking voor semi-orthopedische schoenen.

Deze schoenen bieden meer steun en comfort. Ze zijn leverbaar in diverse breedten. Ook zijn deze schoenen bovendien bijzonder geschikt om beugelapparatuur aan te bevestigen.

Semi-orthopedische schoenen zijn, net als standaard confectieschoeisel, te verkrijgen in een grote variëteit van aantrekkelijke modellen en kleuren in een voorjaars- en najaarscollectie voor volwassenen en kinderen.

Voor het eerste paar semi-orthopedische schoenen is een verwijzing nodig van een gespecialiseerd arts zoals een orthopedisch chirurg, revalidatiearts of reumatoloog.

Bij een herhalingsvoorziening volstaat een voorschrift van uw huisarts.


Orthopedische schoenen

Orthopedische maatschoenen bieden een oplossing wanneer semi-orthopedische schoenen niet meer voldoen voor uw voeten. Deze schoenen worden geheel voor u op maat gemaakt.  Met zorg tracht ons erkend orthopedisch schoentechnoloog de juiste schoen voor de juiste problematiek te vervaardigen. Dit door te luisteren naar de klachten en noden van de patiënt en de diagnose van de gespecialiseerde arts te bekijken.

Wenst u orthopedische schoenen te laten vervaardigen dan kan u een afspraak maken met ons orthopedisch schoentechnoloog

ACSV Orthotec
Dhr. J. Rits
Tel 015/31.32.32

Met een voorschrift van een gespecialiseerd arts heeft u recht op een terugbetaling van het ziekenfonds.


Facebook
Instagram